За родителите

ВАЖНО

ПРОЕКТ „ЕВРОПЕЙСКА ГАРАНЦИЯ ЗА ДЕТЕТО“

Уважаеми родители,

ДГ№58″Звездица“ участва по проект“Европейска гаранция за детето“. Към този проект за нашата детска градина са назначени специалисти ЛОГОПЕД и ПСИХОЛОГ, които по Ваша преценка и с Ваше желание могат да консултират ежедневно детето Ви!

в а ж н о !

В А Ж Н О !

Уважаеми родители, потвърждаването на приетите деца за ДГ 58 ,,Звездица,,ще се осъществява на електронната поща на детската градина: odz58sz@abv.bg и на телефон: 0884 599 486. Заявления в хартиен вариант ще се приемат, след като се възобновят учебните занятия.Публикувано в .Постоянна връзкаРедактиране

Родителското настоятелство взема участие при решаване на всички въпроси свързани с ежедневния живот и управлението на детското заведение. То е обединено от каузата за осигуряване на условия за пълноценно детство на подрастващите. 
В Настоятелството членуват:

  • Родители на деца, приети в ДГ № 58;
  • Учители и служители;

Уважаеми родители!

Уважаеми родители,

Дължимата такса за всяко дете може да се провери в Уеб родител.

Таксите за м. Март 2020г. могат да се заплатят по един от следните начини:

1. Чрез ePay.bg – необходимо е да влезнете в priem.starazagora.bg – Уеб родител в раздел „Дължими и платени такси“.

Индивидуалната парола се намира най – отдолу на последната квитанция за платена такса.

2. По банков път ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА Вид плащане: 448002 IBAN на получателя: BG62UNCR70008422236384 BIC на банката: UNCRBGSF При банка УниКредит Булбанк АД Основание за плащане: ДГ №58 „Звездица“; трите имена на детето и групата, от която е.

За възникнали въпроси може да се свържете с нас на тел: 042 27 91 60, 0884 59 94 86 – Директор или e_mail: odz58sz@abv.bg

Пазете се и бъдете здрави!

ВАЖНО

Уважаеми родители,

Преустановява се събирането на таксите за детска градина и ясла, за периода на извънредното положение. Платените до сега такси, ще се приспаднат в следващ период. Благодарим за разбирането!

Бъдете здрави!

Уважаеми родители,

Уведомяваме Ви ,

че заявленията на децата

на хартиен носител родени през 2017 год , ще се приемат

до 25 юни 2020 год. при спазване на всички правила и изисквания.