Група Детелинки

Йоанна Драгнева и Вокална група „Шоколадче“

%d0%b9%d0%be%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d0%b8-%d0%b2%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d1%83%d0%bf%d0%b0-%d1%88%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bb

„Йоанна Драгнева и Вокална група „Шоколадче““ от Песен за Формите Маргаритка .

Постоянна връзка.